Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Mörkrets botten" by Katrin Stensparre * Book PDF Kindle ePub Free

Mörkrets botten

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mörkrets botten
  • Author : Katrin Stensparre
  • Release Date : January 03, 2021
  • Genre: Romance,Books,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 859 KB

Description

Jessie Stark har fÄtt nog. Efter pojkvÀnnen Erics alla otroheter Àr det dags att gÄ vidare - en gÄng för alla. Att bÄde han och Jessies mamma vÀgrar acceptera saken spelar ingen större roll. Kapitlet Àr avslutat.
För att fly undan den dystra verkligheten bestÀmmer sig Jessie för att Äka med vÀnnen Victoria pÄ en resa till New York. DÀr trÀffar hon av en slump William East, som inte bara Àr stenrik utan Àr ocksÄ en utav landets mest eftertraktade ungkarlar. Mötet blir startskottet pÄ en passionerad affÀr, och William vÀcker nÄgot i Jessie som hon lÀnge saknat. Men han har sitt liv i New York, och Jessie vet inte om hon Àr beredd att lÀmna hennes egna liv i Sverige för en man hon precis trÀffat. Samtidigt kryper ett becksvart förflutet allt nÀrmare och det visar sig dessutom att flera personer i Jessies absoluta nÀrhet har svikit henne - nÄgot som kan fÄ dödliga konsekvenser. Finns det egentligen nÄgon hon kan lita pÄ?
Katrin Stensparre Àr en svensk spÀnningsförfattare som Àr bosatt i Uppsala. Hennes morfar Ruben, Àven han författare samt poet, var en stor förebild under uppvÀxten och inspirerade henne att skriva. Katrin gjorde sin romandebut Är 2020.


PDF Ebook Download "Mörkrets botten" Online ePub Kindle