Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Mörkertid" by Lars Pettersson * Book PDF Kindle ePub Free

Mörkertid

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mörkertid
  • Author : Lars Pettersson
  • Release Date : January 24, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1455 KB

Description

DET ÄR MÖRKERTID. Den mĂ„nad dĂ„ solen inte nĂ„r upp över horisonten. Man kan ana att den finns dĂ€r eftersom molnen i öster fĂ€rgas röda. Dagsljuset blir bara till nĂ„gra fĂ„ blĂ„ timmar.
I ett skyddsrum pĂ„ Esranges raketskjutfĂ€lt gör Nils Mattis ett obehagligt fynd: en mĂ€nniskas kropp, bestialiskt styckad. Det faktum att han sjĂ€lv just tjuvskjutit en Ă€lg i omrĂ„det hĂ„ller honom frĂ„n att kontakta polisen vilket vĂ€cker misstankar nĂ€r polisen Ă€ndĂ„ upptĂ€cker att han varit dĂ€r. Återigen fĂ„r Ă„klagare Anna Magnusson rycka in och försvara familjen.
PÄ polishuset nere i Kiruna försöker Melker Grundström, vikarierande kommissarie frÄn Storuman, ta stÀllning till det problem med renstölder som den lokala polisen Är efter Är slingrat sig undan. Nu ska han dessutom ta hand om utredningen av den döde i skyddsrummet.
Melker anvÀnder de korta dagarna till att försöka reda ut vem den döde egentligen Àr och varför han blivit mördad pÄ ett sÄ brutalt sÀtt. NÀr han Àntligen tror att han lyckats identifiera mannen, kompliceras situationen betydligt av att man hittar den döde frÄn skyddsrummet en gÄng till. Den hÀr gÄngen ligger han pÄ golvet i sin egen lÀgenhet, skjuten i huvudet med ett grovkalibrigt vapen
Mörkertid Àr en isande thriller om konflikter och motsÀttningar i ett litet samhÀlle norr om polcirkeln dit vintersolen aldrig nÄr.


Free Books Download "Mörkertid" PDF ePub Kindle